Sütlük Sebze Bohçası

Malzemeler:

2 adet Krep için;

  • 1 yumurta
  • 1 tatlı kaşığı yağ
  • 2-3 yemek kaşığı tam buğday unu
  • Tuz

Harç için;

  • 150 g sebze (mantar, kapya biber, yeşil biber)
  • 1 tatlı kaşığı yağ 
  • 1 diş sarımsak 
  • 2-3 adet zeytin (doğranmış) 
  • Tuz, karabiber 
  • 30 g light kaşar peyniri 

Yapılışı:

Jülyen doğranmış sebzeler, dövülmüş sarımsakla birlikte yağda sotelenir. Zeytin, tuz, karabiber eklenerek iç harcımız hazır hale getirilir. 1 krepin ortasına harç yerleştirilir ve üzerine kaşar peyniri konularak bohça şeklinde kapatılır. Ters çevrilerek fırın tepsisine yerleştirilir ve pişirilir. Afiyet olsun, süt olsun.