Fırında Levrek Fileto

Malzemeler:

• 1 kg levrek fileto
• 240 gr semizotu
• 2 çorba kaşığı zeytinyağı
• 40 gr kırmızı biber
• 800 gr haşlanmış pazı
• 1,5 orta boy kırmızı soğan
• 1 orta boy domates
• 1 adet limon (Dilimlenmiş)
• Defne yaprağı
Yapılışı:

• Kırmızı soğan, domates ve doğranmış semizotu ile yağ ilavesiz salata servis için hazırlanır. Ayrı bir yerde 1 adet soğan, kırmızı biberler ve doğranmış pazı sotelenir. Zeytinyağı ve limona bulanan levrek filetolar fırında pişirilir. Pazı kavurma ve semizotu salatası ile servis edilir.


• Balıktan sağladığımız omega-3 desteğinin yanında daha volmetrik bir tabak hazırlayarak şık bir sunumla ramazanda kendimizi ödüllendirebiliriz. Laykopen ile antioksidan alımı ve semizotu ile posaya destek sağlamış oluyoruz.