Sütlük Sebze Bohçası
Malzemeler:
2 adet Krep için;
- 1 yumurta
- 1 tatlı kaşığı yağ
- 2-3 yemek kaşığı tam buğday unu
- Tuz
Harç için;
- 150 g sebze (mantar, kapya biber, yeşil biber)
- 1 tatlı kaşığı yağ
- 1 diş sarımsak
- 2-3 adet zeytin (doğranmış)
- Tuz, karabiber
- 30 g light kaşar peyniri
Yapılışı:
Jülyen doğranmış sebzeler, dövülmüş sarımsakla birlikte yağda sotelenir. Zeytin, tuz, karabiber eklenerek iç harcımız hazır hale getirilir. 1 krepin ortasına harç yerleştirilir ve üzerine kaşar peyniri konularak bohça şeklinde kapatılır. Ters çevrilerek fırın tepsisine yerleştirilir ve pişirilir. Afiyet olsun, süt olsun.